Indhold: Turistinformation, Adresse, Åbningstider, Kort, Regionen

Turistinformationen hjælper dig til en bedre oplevelse - ganske gratis

polennu.dk - Nyheder fra Polen på dansk

Bliv klogere på polennu.dk

Her finder du information, kontaktoplysninger og kort til Koszalin turistinformation, der ved alt om og kan hjælpe dig til den bedste oplevelse på din ferie.

Søger du mere generel information og inspiration til en ferie i Polen og regionerne skal du finde dette hos det polske turistkontor.

Turistinformation i Koszalin

Koszalin

Koszalin Guide Om Koszalin Koszalin (tysk: Köslin) er en by i det nordvestlige Polen i det vestlige Pommern. Byen ligger 12 km syd for Østersøkysten, ved floden Dzierżęcinka. Find rejser til Koszalin Søg efter billigste fly og ophold Hvordan kommer du til Koszalin Overnatning i...

Hvis du skal på en rejse og gerne vil opleve noget på rejsen kan det være en god ide at checke nogle af de mange forskellige muligheder der er for at få rabatter ved at forudbestille ture og oplevelser.

Få hjælp og inspiration hos den lokale turistinformation, de lokale ved hvad der rører sig i byen omkring events og de kan hjælpe dig med gode råd og tips til seværdigheder, her kan du stille spørgsmål og få svar på f.eks:

  • Hvad er de største seværdigheder i Koszalin ?
  • Hvad kan man lave i Koszalin med børn ?
  • Hvilke koncerter er der i Koszalin ?
  • Hvilke events finder sted i Koszalin ?
  • Billetter og rabatter til lokal transport ?
  • Turistkort over Koszalin

Turistbureau kontor i Koszalin

Kontaktinformation

Regionalne Centrum Informacji Turystycznej w Koszalinie
ul. Dworcowa 11-15
75-201 Koszalin

T +48 943 462 440
e-mail: rcit@ko-pomerania.pl

N/A

Hvor ligger turistinformationen i Koszalin ?

På kortet her kan du se hvor turistinformationen ligger, kortet er forud indstillet til adressen hvis du ønsker at bruge rutevejledning og afstand via f.eks Google maps.

Regionen omkring Koszalin

Nogle kommer på de tanker at udvide horisonten, og måske kigge nærmere på området omkring byen. Det er muligt f.eks at tage bussen ud af byen.

Her kan du se mere information og fakta om Polen og den region (województwo) hvor byen ligger.

Polen

Om Polen Polens areal dækker ikke mindre end 312.700 km2 og landet er dermed Europas 9de største. Polen deler grænser med 7 forskellige nationer (tidligere 3). Polens nordlige grænse er Østersøkysten der er 524 km lang, Lithauen (103 km) samt...

Zachodniopomorskie

Regionen Zachodniopomorskie Indbyggere: 1734 (tus.), Areal: 22902 km2, Amter: 18, Kommuner: 114 Kommer du med færge til Polen er dette område det første du stifter bekendskab med, Swinoujscie har en stor færgeterminal med forbindelser til København, Rønne og Ystad. Delstaten du er...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here