Indhold: Turistinformation, Adresse, Åbningstider, Kort, Regionen

Turistinformationen hjælper dig til en bedre oplevelse - ganske gratis

polennu.dk - Nyheder fra Polen på dansk

Bliv klogere på polennu.dk

Her finder du information, kontaktoplysninger og kort til Gryfino turistinformation, der ved alt om og kan hjælpe dig til den bedste oplevelse på din ferie.

Søger du mere generel information og inspiration til en ferie i Polen og regionerne skal du finde dette hos det polske turistkontor.

Turistinformation i Gryfino

Gryfino

Gryfino Guide Om Gryfino Gryfino (tysk: Greifenhagen) er en by i det nordvestlige Polen med 21.000 indbyggere. Byen ligger på Odra Wschodnia, den østlige gren af floden Oder, 20 kilometer syd for delstatens hovedstad Szczecin. Den vestlige del af Oderfloden, 2...

Hvis du skal på en rejse og gerne vil opleve noget på rejsen kan det være en god ide at checke nogle af de mange forskellige muligheder der er for at få rabatter ved at forudbestille ture og oplevelser.

Få hjælp og inspiration hos den lokale turistinformation, de lokale ved hvad der rører sig i byen omkring events og de kan hjælpe dig med gode råd og tips til seværdigheder, her kan du stille spørgsmål og få svar på f.eks:

  • Hvad er de største seværdigheder i Gryfino ?
  • Hvad kan man lave i Gryfino med børn ?
  • Hvilke koncerter er der i Gryfino ?
  • Hvilke events finder sted i Gryfino ?
  • Billetter og rabatter til lokal transport ?
  • Turistkort over Gryfino

Turistbureau kontor i Gryfino

Kontaktinformation

Centrum Informacji Turystycznej w Gryfinie
Nadodrzańska 1
74-100 Gryfino

T +48 918 523 183
e-mail: turystyka@gryfino.pl

N/A

Hvor ligger turistinformationen i Gryfino ?

På kortet her kan du se hvor turistinformationen ligger, kortet er forud indstillet til adressen hvis du ønsker at bruge rutevejledning og afstand via f.eks Google maps.

Regionen omkring Gryfino

Nogle kommer på de tanker at udvide horisonten, og måske kigge nærmere på området omkring byen. Det er muligt f.eks at tage bussen ud af byen.

Her kan du se mere information og fakta om Polen og den region (województwo) hvor byen ligger.

Polen

Om Polen Polens areal dækker ikke mindre end 312.700 km2 og landet er dermed Europas 9de største. Polen deler grænser med 7 forskellige nationer (tidligere 3). Polens nordlige grænse er Østersøkysten der er 524 km lang, Lithauen (103 km) samt...

Zachodniopomorskie

Regionen Zachodniopomorskie Indbyggere: 1734 (tus.), Areal: 22902 km2, Amter: 18, Kommuner: 114 Kommer du med færge til Polen er dette område det første du stifter bekendskab med, Swinoujscie har en stor færgeterminal med forbindelser til København, Rønne og Ystad. Delstaten du er...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here