Kunde meninger om service og oplevelse, her kan du også give din mening til kende.

polennu.dk - Nyheder fra Polen på dansk

Bliv klogere på polennu.dk

FAQ tandlæge i Polen

Her kan du læse mere om regler for tilskud til tandbehandling hos polske tandlæger. Du kan også se mere omkring regler for garanti i forbindelse med tandbehandling foretaget hos polske tandlæger.

Overvejer du at holde tandferie i Polen ? Der er mange penge at spare ved at benytte polske tandlæger i forhold til priserne i Danmark. He

Tilskud til tandbehandling i Polen

Offentlige sygesikring

Du får de samme tilskud til tandlægebesøg i Polen som hvis du går til en dansk tandlæge. Med hensyn til den offentlige sygesikring er det således at danske tandlæger får et tilskud når der udføres behandling. Dette foregår automatisk mellem tandlæge og den offentlige sygesikring. Når du får foretaget behandling i Polen betaler du det fulde beløb til den polske tandlæge, når du sender den attesterede regning til regionen i Danmark får du det tilskud som de normalt ville have betalt til den danske tandlæge.

Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikringen Danmark yder de samme tilskud som hvis du får behandlingen foretaget i Danmark

Tandlægerejser til Polen

Vil du holde tandferie i Polen kan du herunder læse mere om Polen og de forskellige byer der er populære tandferie destinationer og du kan se mere om rejser og ophold.

Polen

Om Polen Polens areal dækker ikke mindre end 312.700 km2 og landet er dermed Europas 9de største. Polen deler grænser med 7 forskellige nationer (tidligere 3). Polens nordlige grænse er Østersøkysten der er 524 km lang, Lithauen (103 km) samt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here