Hoteller og lejligheder i Szklarska Poreba

Hoteller og lejligheder i Szklarska Poreba

Overnatning i Szklarska Poreba

De bedste seværdigheder i Szklarska Poreba

Oplev det sydlige Polen og Szklarska Poreba. Hold ferie Polen der er et af europas billigste og mest spændende rejselande.

Find bedste overnatning i Szklarska Poreba

På kortet kan du se de forskellige muligheder for overnatning og du kan se aktuelle fra priser for hoteller og lejligheder.

Hvis du vil leje dig frem til transport i byen er der flere muligheder

Søg efter billigste muligheder

Lej en bil i Szklarska Poreba

Hvis du vil opleve byen og den omkringliggende region på egen hånd kan du for eksempel vælge at leje en bil under din ferie, det behøver ikke være dyrt at leje bil og det giver dig frihed til oplevelser i byen og regionen.

Oplevelser i Szklarska Poreba

Szklarska Poręba er en smukt beliggende by i dalen af ​​floden Kamienna og dens bifloder i en højde af 440 – 886 meter over havets overflade, på de sydlige skråninger af Karkonosze og dens top svævende over byen, Szrenica. 1362 m. Fra den nordlige side af byen er der skråningerne af Jizera-bjergene med toppen Wysoki Kamień, 1058 m og Czarna Góra, 965 m. Fra den østlige side kan man beundre bakkerne ved Karkonosze, der danner en grænse mellem byen og Jeleniogórska dalen. Byen er opdelt i Lave, Mellem og Høje Szklarska Poręba. Den høje del er den største og ligger tæt på grænseovergangen til Tjekkiet, Jakuszyce.

Szklarska Poręba dækker et stort areal, 76 km2, hvor cirka 80 % er skov. Der er få områder i Polen, der er så egnede til rekreation som Szklarska Poręba og dens omgivelser. Fred og ro, stadigt skiftende landskab, afhængigt af lyset eller tidspunktet på dagen, kombineret med lyden af ​​krystalrene vandløb og vandfald, der findes rundt om granitklipperne, alle disse elementer har en ekstraordinært beroligende effekt på dit sind. De klimatiske forhold her omkring sammenlignes med kvaliteterne i alpine byer og landsbyer beliggende i en højde på over 1200 meter over havets overflade. Den største fordel ved Szklarska Poręba som vintersportssted er det langvarige snedække, 110 dage om året i gennemsnit, hvilket gør det til et sandt paradis for fans af vintersport.

Szklarska Poręba er det største vintersportssted i Sudeterne. Szrenicas skråninger er centrum for alpint skiløb, hvor der er 5 styrtløbsløjper i forskellige sværhedsgrader, med den kombinerede længde på 12 km. Skiliftnetværket består af en stolelift og 5 T-bar lifte. I 2010 blev svævebanen “Karkonosz Express” åbnet. Der er også masser af små reb- eller T-bar lifte spredt rundt på skråningerne i hele byen. I Jakuszyce er der sne på pisterne indtil det sene forår. Langrendsløjper til både professionelle og amatører af denne sport med de højeste løjper beliggende i 1000 meters højde.

Stadig oftere tager turister, der besøger Szklarska Poręba, deres mountainbike med sammen med en tandbørste, da cykling på bjergstier er ved at blive en meget populær aktivitet. Hele netværket af maleriske stier i Karkonosze og Jizera bjergene er også et netværk af cykelruter i forskellige sværhedsgrader, nogle har stejle skråninger, der får adrenalinen til at svæve, mens andre er skabt til familiecykelture. Cykelentusiaster vil nyde snesevis af kilometer veje, der når foden af ​​Karkonosze på den ene side og foden af ​​Jizera-bjergene på den anden. Nogle af disse ruter er allerede perfekt forberedt til cykler, og de er en del af det cykelruteprojekt, der er ved at blive implementeret i Nysa Euroregion.

Vandreture rundt om turiststierne i området ved Karkonosze National Park og Jizera bjergene, bjergbestigning, ridning langs de store skove og mineralsøgning er alt sammen noget du kan opleve i byen. Szklarska Poręba er et ideelt udgangspunkt for ture til nærliggende feriebyer i Nedre Schlesien og den tjekkiske del af Karkonosze, der er flere grænseovergangssteder, både for fodgængere og for biler.

Leave your comment
Comment
Name
Email