Hoteller og lejligheder i Rzeszów

Hoteller og lejligheder i Rzeszów

Overnatning i Rzeszów

De bedste seværdigheder i Rzeszów

Oplev det østlige Polen og Rzeszów. Hold ferie Polen der er et af europas billigste og mest spændende rejselande.

Find bedste overnatning i Rzeszów

På kortet kan du se de forskellige muligheder for overnatning og du kan se aktuelle fra priser for hoteller og lejligheder.

Hvis du vil leje dig frem til transport i byen er der flere muligheder

Søg efter billigste muligheder

Lej en bil i Rzeszów

Hvis du vil opleve byen og den omkringliggende region på egen hånd kan du for eksempel vælge at leje en bil under din ferie, det behøver ikke være dyrt at leje bil og det giver dig frihed til oplevelser i byen og regionen.

Oplevelser i Rzeszów

Rzeszów er den største by i det sydøstlige Polen med en befolkning på knap 200.000, byen ligger i Podkarpackie-regionen, som grænser op til Ukraine mod øst og Slovakiet mod syd. Rzeszów er kendt for at have en af ​​de smukkeste gamle markedspladser i Polen. Pladsen summer af aktivitet med masser af barer, restauranter og caféer, herunder et imponerende lokalt bryggeri og et stilfuldt rådhus, som funkler elegant i Rzeszóws aftensol.

Rzeszów har et enormt slot tæt på den gamle bydel. Det er kendt som Lubomirski Slot og dateres tilbage til det sekstende århundrede. Du kan gå på voldene, men at gå ind på slottet er normalt begrænset da slottet i dag fungerer som domstol. Når du første gang kigger på Rzeszóws revolutionsmonument populært kaldet vaginamonumentet, er du ikke i tvivl om hvorfor monumentet kaldes det, ved første øjekast vil du se hvorfor. Prøv ikke at rødme, men det ligner lidt den kvindelige reproduktive zone, det siges at være et design der er utilsigtet.

Speedway er en meget populær sport i Rzeszów, og det lokale hold, Stal Rzeszów, konkurrerer i den bedste division i Polen. Deres farver er blå og hvide, og byen har et kæmpe speedwaystadion, Stadion Miejski w Rzeszowie, som har plads til 12.000 fans.

 

Leave your comment
Comment
Name
Email