Hoteller og lejligheder i Opole

Hoteller og lejligheder i Opole

Overnatning i Opole

De bedste seværdigheder i Opole

Oplev det sydlige Polen og Opole. Hold ferie Polen der er et af europas billigste og mest spændende rejselande.

Find bedste overnatning i Opole

På kortet kan du se de forskellige muligheder for overnatning og du kan se aktuelle fra priser for hoteller og lejligheder.

Hvis du vil leje dig frem til transport i byen er der flere muligheder

Søg efter billigste muligheder

Lej en bil i Opole

Hvis du vil opleve byen og den omkringliggende region på egen hånd kan du for eksempel vælge at leje en bil under din ferie, det behøver ikke være dyrt at leje bil og det giver dig frihed til oplevelser i byen og regionen.

Oplevelser i Opole

Opole er hovedstaden i den polske provins af samme navn og byen har cirka 130.000 indbyggere. Byen ligger halvvejs mellem Wrocław og Kraków. Byen er også centrum for Polens tilbageværende tyske mindretal. Om natten er byen et fantastisk, afslappet sted at besøge de lokale barer.

Opoles slot overlevede ikke de mange års invasioner og flere krige, så deer er ikke meget tilbage, et af slottets tårne, Piast, lokalt kendt som Wieża Piastowska er meget velbevaret og er omdannet til et museum. Fra tårnet er der en fantastisk udsigt over byen. I centrum af Opole ligger en af ​​de smukkeste bygninger i byen, rådhuset (Ratusz) med et enormt tårn og fire sidet ur, bygningen er blevet genopbygget efter et kollaps i 1934.

I Opole er der nogle øer i floden Oder. De største øer er Wyspa Bolko og Wyspa Pasieka. Der afholdes festivaler årligt, og øerne har fine bistroer og barer, hvor du kan nippe til en frisk cappuccino og se verden gå forbi. Opoles friluftsmuseum for landlig arkitektur er et af kun fire frilandsmuseer inden for de historiske grænser af Śląsk regionen. Det er et traditionelt museum med unikke eksempler på det 18 og 19 århundredes, landlig polsk arkitektur, herunder en mølle, vindmøller og en lille kirke.

Opole kaldes “Polens Venedig”. Du kan tage en bådtur på floden Oder og uanset om du kan sammenligne Opole med Venedig eller ej, er det bestemt en fantastisk måde at slappe af og se noget af byens smukke arkitektur.

Leave your comment
Comment
Name
Email