Hoteller og lejligheder i Lublin

Hoteller og lejligheder i Lublin

Overnatning i Lublin

De bedste seværdigheder i Lublin

Oplev det østlige Polen og Lublin. Hold ferie Polen der er et af europas billigste og mest spændende rejselande.

Find bedste overnatning i Lublin

På kortet kan du se de forskellige muligheder for overnatning og du kan se aktuelle fra priser for hoteller og lejligheder.

Hvis du vil leje dig frem til transport i byen er der flere muligheder

Søg efter billigste muligheder

Lej en bil i Lublin

Hvis du vil opleve byen og den omkringliggende region på egen hånd kan du for eksempel vælge at leje en bil under din ferie, det behøver ikke være dyrt at leje bil og det giver dig frihed til oplevelser i byen og regionen.

Oplevelser i Lublin

Lublin i det østlige Polen er hovedstaden i landets Lubelskie region og ligger kun 100 kilometer fra grænsen til Ukraine og kun 90 kilometer fra grænsen til Hviderusland. Lublins beliggenhed gør det ikke til det mest populære sted for turister på kortvarige rejser til Polen, som ofte tager til Gdańsk, Warszawa og Kraków i stedet for. De der har mere tid til rådighed, stopper dog ofte i Lublin.

Som med mange polske byer har Lublin en særlig imponerende gammel bydel. Det særlige ved den gamle bydel i Lublin er, at den er mere lukket end de fleste andre polske byer, og her er der en skarpere og mere tydelig kontrast mellem det gamle og det nye. Gå gennem hovedporten til den gamle rådhusplads, se det gamle rådhus og tjek de mange skæve sidegader og stræder, mens du prøver nogle af de bedste barer, caféer og restauranter i det østlige Polen. Du kommer til den gamle bydel gennem den berømte Kraków port til Lublins gamle bydel. Fra dets klokketårn og ur til de velholdte brune murstensvægge til indgangen i fæstningsstil er dette et fantastisk eksempel på arkitektur i gotisk stil fra det 14. århundrede.

I den gamle bydel finder du Lublin Slot. Den hvide indgang står i kontrast til murstensstrukturerne, når du træder ind i en af ​​de mest betydningsfulde bygninger i regionen. Slottet ligger på en bakke med udsigt over dele af byen og er en typisk middelalderborg fra det 15. århundrede. Indenfor er der et gotisk kapel og et museum.

Lublin Bymuseum er en meget vigtig og imponerende bygning, som det er værd at bruge et par timer i. Det er et af de største museer i det østlige Polen og går tilbage til 1912. Indenfor er der permanente og midlertidige udstillinger. Genstande, der vises, fører dig gennem områdets regionale og nationale historie med alle slags malerier, skulpturer, dekorativ kunst og manuskripter. Der er utallige rum at udforske, nogle med storslået polsk kunst og andre med kulturelle genstande såsom våben, mønter, medaljer, frimærker og kort.

På trods af rædslen og sorgen er komplekset og museet i Majdanek et must besøg for enhver turist til Lublin. Dette var en af ​​de største tyske nazistiske koncentrationslejre, selvom det realistisk set blot var en dødslejr. Uskyldige mennesker, for det meste polakker, jøder og ukrainere blev arbejdet ihjel her af Hitlers nazistiske regime, anslået 70.000 – 100.000 mennesker døde her. Det er et stort museum i disse dage med omfattende information og detaljer om, hvad der virkelig foregik her. Chokerende nok ligger Majdanek i selve byen Lublin og kun 15 minutters bustur fra byens centrum.

Leave your comment
Comment
Name
Email