Hoteller og lejligheder i Kielce

Hoteller og lejligheder i Kielce

Overnatning i Kielce

De bedste seværdigheder i Kielce

Oplev det centrale Polen og Kielce. Hold ferie Polen der er et af europas billigste og mest spændende rejselande.

Find bedste overnatning i Kielce

På kortet kan du se de forskellige muligheder for overnatning og du kan se aktuelle fra priser for hoteller og lejligheder.

Hvis du vil leje dig frem til transport i byen er der flere muligheder

Søg efter billigste muligheder

Lej en bil i Kielce

Hvis du vil opleve byen og den omkringliggende region på egen hånd kan du for eksempel vælge at leje en bil under din ferie, det behøver ikke være dyrt at leje bil og det giver dig frihed til oplevelser i byen og regionen.

Oplevelser i Kielce

Kielce er hovedstaden i Polens Świętokrzyskie region og har omkring 200.000 indbyggere. På trods af at den har mange unikke og historiske vartegn, tiltrækker byen ikke så mange turister som nogle andre polske byer.

Kielce er kendt for Sienkiewicza gaden der er stedet at være for ivrige shoppere. Det er den vigtigste kommercielle og historiske gade i byen og har været det siden midten af ​​det 19. århundrede. Mens du slentrer på gaden tilbagelægger du en afstand på 1,2 kilometer og kommer forbi mange butikker, historiske monumenter og caféer. Det er gågade og indeholder mange populære high end butikker.

Kielce katedralen har et storslået interiør, kirken blev oprindeligt bygget i det 12 århundrede men blev ødelagt i det 13 århundrede. Siden er den blevet bygget om. I kirken er der et højt guldfarvet alter, vægge i barokstil og malede lofter. I Kielce kan du se den typiske polske herregård kendt som Dworek hvis historie går tilbage til den polsk-litauiske unionstid og er blevet godt vedligeholdt, i dag er der regionalt museum.

Kielce er en by for den arkitektoniske entusiast og her er mange iøjnefaldende bygninger. Kraków biskoppernes palads er et fantastisk palads fra det 17. århundrede som engang var sommerresidens for biskopperne i Kraków. I dag er der en afdeling af nationalmuseet, herunder en omfattende og vigtig samling af polske malerier. Kielce har også et museum dedikeret til legetøj og spil, på polsk kendt som Muzeum Zabawek i Zabawy, appellerer dette imponerende museum ikke kun til børn og familier, men til alle aldre. Her kan du se historien om kort, spil, legetøj og kunsthåndværk gennem generationerne. En del af udstillingen har en “Made in Poland” sektion, som har en udstilling af produkter fra kommunisttiden, da landet var kendt som PRL.

Leave your comment
Comment
Name
Email