Hoteller og lejligheder i Katowice

Hoteller og lejligheder i Katowice

Overnatning i Katowice

De bedste seværdigheder i Katowice

Oplev det sydlige Polen og Katowice. Hold ferie Polen der er et af europas billigste og mest spændende rejselande.

Find bedste overnatning i Katowice

På kortet kan du se de forskellige muligheder for overnatning og du kan se aktuelle fra priser for hoteller og lejligheder.

Hvis du vil leje dig frem til transport i byen er der flere muligheder

Søg efter billigste muligheder

Lej en bil i Katowice

Hvis du vil opleve byen og den omkringliggende region på egen hånd kan du for eksempel vælge at leje en bil under din ferie, det behøver ikke være dyrt at leje bil og det giver dig frihed til oplevelser i byen og regionen.

Oplevelser i Katowice

Katowice er hovedstaden i den schlesiske region og er kendt for sin industrielle fortid og fremragende kunstscene. Katowices vigtigste kulturarv er de bygninger og steder, der blev skabt under den intense industrialisering af byen i det 19. og 20. århundrede. Det er dengang der blev bygget 250 kvarterer til minearbejdere. Nikiszowiec kvarteret giver dig det bedste indblik i denne form for arkitektur og historie.

Katedralen i Katowice er et imponerende bygningsværk bygget i 1927 og 1955, arkitekturen minder om klassisk arkitektur. Anden Verdenskrig betød en pause i opførelsen af ​​katedralen. Det modernistiske Wyspiański teater blev designet af en berømt tysk teaterarkitekt Carol Moritz fra Köln i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, dengang tilhørte den schlesiske provins Tyskland. Teatret ligger på markedspladsen og er den største bygning dedikeret til kunst i regionen. Det blev opkaldt efter en polsk forfatter og maler fra den modernistiske periode, der i sit arbejde inkluderede mange temaer fra folketraditionen. I dag opfører teatret både polske og udenlandske dramaer og komedier.

Schlesisk museum overlevede et nazistisk angreb og blev genåbnet i 1984. I det kan du lære om den schlesiske historie og kunst ved at besøge udstillingerne om regionens etnologi og arkæologi samt samlingen af ​​polske malerier af f.eks. Stanisław Wyspiański og Olga Boznańska. Derudover er fotosamlingen rig på 35.000 billeder hvoraf nogle dokumenterer Første Verdenskrig eller Schlesiens opstand.

Computermuseum demonstrerer de 40 år med udviklingen af ​​computere og informationsteknologi, en periode der virker kort, men hvor computere udviklede sig drastisk. Dette museum har 250 forskellige computere, som når de sammenlignes indbyrdes åbner øjnene for kompleksiteten af ​​deres struktur. Ud over hovedudstillingen har museet nogle gange midlertidige udstillinger rettet mod en bestemt begivenhed.

Leave your comment
Comment
Name
Email