Indhold: Bus til Polen, Bus Rejsebureau, Busrejser i Polen, Find priser, Busterminaler

Find information om busrejser til og i Polen

polennu.dk - Nyheder fra Polen på dansk

Bliv klogere på polennu.dk

Szczecin

{ "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": } Szczecin Guide Om Szczecin Szczecin (tysk: Stettin) Polens syvende største by, med 430.000 indbyggere burde være kendt af rigtig mange danskere, faktisk har vi siden vikingetiden haft vores gang i byen. Byen...

Praktiske oplysninger

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde information om ankomst med bus, vi har indarbejdet et kort over busterminalen i Szczecin så du kan se hvor terminalen ligger i forhold til centrum.

Er der direkte bus til Szczecin ?

Der er flere polske selskaber der tilbyder direkte bus til Szczecin med afrejse fra både Sjælland og Jylland, de fleste af disse selskaber kører med minibusser og flere af disse tilbyder endda at du kan blive samlet op på din bopæl (afhænger naturligvis af hvor du bor og bussens rute).

Hvor lang tid tager busrejsen til Szczecin ?

Hvor lang tid turen tager afhænger naturligvis af hvor du starter turen. Men fra Gedser med færge til Rostock og derfra videre til Szczecin tager det 5 timer inklusive færgeoverfarten. Fra Padborg er der motorvej hele vejen till Szczecin og turen Padborg – Szczecin tager mellem 6 og 7 timer, afhængig af hvor mange pauser der holdes undervejs.

Hvornår kører der busser til og fra Szczecin ?

Som nævnt er der mange forskellige udbydere af busrejser til Szczecin, der er ikke nogen samlet køreplan, men via linkene til de forskellige busselskaber kan du komme ind på deres respektive websider hvor køreplanerne fremgår.

Hvad koster en busrejse til Szczecin ?

En enkeltbillet fra Danmark til Szczecin med bus koster normalt mellem 400 og 600 kr, dette afhænger lidt af udbud og efterspørgsel.

Rejsebureauer med busrejser

Der er flere forskellige rejsebureauer der tilbyder busrejser til Stettin som pakkerejser hvor der er inkluderet rejse og hotel.

Nedenstående kan du se kontaktinformationer til nogle af disse rejsebureauer.

Til Stettin fra Jylland

Følende arrangører har rejser til Stettin med afrejse fra Jylland

Ans Rejser
Lillehøjvej 2
8600 Silkeborg

Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
8620 Kjellerup

Panter Rejser
Ved Anlæget 20
7100 Vejle

Til Stettin fra Sjælland

Følende arrangører har rejser til Stettin med afrejse fra Sjælland

Adrians Turistfart og Rejser a/s
Industrihaven 10 – 12
3300 Frederiksværk

De grønne busser
Håndværkervænget 22
4873 Væggerløse

Johns Turist & minibus
4800 Nykøbing Falster

MV Busrejser
Tovesvej 30 F
4220 Korsør

Skan Rejser
Brogade 3, 3 sal
4600 Køge

Med bus fra Szczecin

Fra Szczecin er der mange busruter til større polske byer, i regionen er Szczcin også et knudepunkt for lokale busruter til byerne i regionen.

Find priser

Der er ikke umiddelbart nogen samlet oversigt over billetpriser på busruterne fra Szczecin. Du skal ind på de enkelte selskabers websider for at se priser på billetter.

De større selskaber er lidt mere avancerede og her er der mulighed for at se priser og booke billetter og plads i busserne, herunder kan du se nogle link der kan være nyttige når du skal finde priser og køreplaner for busruterne.

Priser på busrejser: Du kan finde priser på busrejser f.eks på Omio

Køb busbilletter: Du kan købe busbilletter f.eks på Omio

Hvor ligger busterminalen i Szczecin ?

På kortet her kan du se hvor terminalen ligger i forhold til centrum, kortet er forud indstillet til terminalen hvis du vil benytte Google maps til at søge forbindelser.

Til Polen med bus

Se mere om busrejser i Polen

Busrejser i Polen

Busrejser i Polen Bus til Polen Her kan du læse om mulighederne for busrejser. Direkte bus til Polen Der er flere mindre selskaber der kører direkte fra Danmark til Polen med bus, flere af disse tilbyder f.eks at man kan blive afhentet på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here