Indhold: Bus til Polen, Bus Rejsebureau, Busrejser i Polen, Find priser, Busterminaler

Find information om busrejser til og i Polen

polennu.dk - Nyheder fra Polen på dansk

Bliv klogere på polennu.dk

Polen

Om Polen Polens areal dækker ikke mindre end 312.700 km2 og landet er dermed Europas 9de største. Polen deler grænser med 7 forskellige nationer (tidligere 3). Polens nordlige grænse er Østersøkysten der er 524 km lang, Lithauen (103 km) samt...

Bus til Polen

Her kan du læse om mulighederne for busrejser.

Direkte bus til Polen

Der er flere mindre selskaber der kører direkte fra Danmark til Polen med bus, flere af disse tilbyder f.eks at man kan blive afhentet på hjemmeadressen.

Af større selskaber er det Flixbus der leverer de bedste forbindelser med bus til Polen. Med Flixbus skal der i alle tilfælde foretages busskifte undervejs. De fleste busskift er i Hamburg eller Berlin. Fra Berlin er der både busser der kører om dagen og natten til større byer som f.eks Szczecin, Krakow, Poznan, Wroclaw og Warszawa.

Andre forbindelser til Polen

Der er flere færgeforbindelser til Polen. Fra Ystad med Polferries og Unity Line og fra Karlskrona med Stena Line flere gange dagligt. Kommer du med færge til Polen kan du starte din busrejse i Swinoujscie eller Gdynia.

Busrejser i Polen

Største busselskaber i Polen

  • PKS
  • Flixbus
  • Ecolines
  • Sindbad

Hvis du skal starte en busrejse i Polen og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Oplev Polen på busrejse

PKS

PKS er det tidligere store statslige busselskab, der nu er splittet op i mindre afdelinger, disse afdelinger binder stadig Polen sammen med et stort netværk af linier der når ud til alle afkroge af Polen.

Det kan være lidt besværligt at finde rundt i hvornår busserne kører og hvor de kører, da PKS ikke har en samlet webside med alle linier.

Flixbus

Flixbus er en af de store spillere med busrejser til Polen og rundt i Polen. Kommer du med Flixbus fra Danmark er det Berlin der vil være dit udgangspunkt for bus til Polen, fra Berlin har Flixbus forbindelse til alle større polske byer, enten direkte eller med et skift undervejs.

I Polen kører Flixbus på de største ruter mellem de store polske byer, og det er i de fleste tilfælde det nemmeste, billigste og hurtigste at pejle sig frem efter.

Minibusser

Minibuslinier er der rigtigt mange af i Polen, hver eneste by har et eller flere selskaber der har en buslinie, den helt store opgave er at finde frem til hvem, hvor og hvornår disse linier kører. Men for de der ikke har mod på at surfe rundt på nettet efter kontaktoplysninger og som er friske på oplevelser, så er det bare at finde busstationen i byen, troppe op og se hvad der byder sig af muligheder, en eller flere muligheder skal nok byde sig.

Køreplan for busrejser i Polen

Skal du finde busrejse til Polen og tider for rejse fra Danmark til Polen er det nok Flixbus der har det bedste system hvor du kan se bustider. Du kan finde Flixbus køreplans sider her.

Hvad koster busrejser i Polen ?

Hvis du gerne vil have lidt styr på hvornår din bus kører, hvad busbilletten koster og ved at du har en plads kan du bestille din busbillet til Polen online. Dette kan du gøre på flere websites.

Flixbus har deres eget reservations system. Her kan du online købe og betale din busbillet og du får den så leveret på din mobil – let og elegant.

Priser på busrejser: Du kan finde priser på busrejser f.eks på Omio

Køb busbilletter: Du kan købe busbilletter f.eks på Omio

Vigtigste busterminaler i Polen

Når du rejser med bus i Polen er der en række busterminaler hvor det er bedst at opnå forbindelser mellem de forskellige buslinier.

Herunder kan du hvilke er de busterminaler hvor der er flest forbindelser når du skal skifte bus.

Busrejser til Szczecin

Busrejser til Szczecin Praktiske oplysninger Ofte stillede spørgsmål Herunder kan du finde information om ankomst med bus, vi har indarbejdet et kort over busterminalen i Szczecin så du kan se hvor terminalen ligger i forhold til centrum. Er der direkte bus til Szczecin...

Rejsetips på vores facebook side

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring busrejser som du vil dele med andre, så er du velkommen til at benytte vores facebook side omkring rejser til at debattere og stille spørgsmål om busrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here